Tre bilforhandlere udsat for massehærværk

En bølge af hærværk har ramt tre af Slagelses bilforhandlere. Ikke bare fik Kia-forhandler Kjerulff som omtalt i Sjællandske onsdag ødelagt 22 biler natten til mandag - også Skovsø Biler på Skovsøviadukten og Carepoint på Elmedalsvej har været ramt af vandalers hærgen, skriver Sjællandske torsdag.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Hos Skovsø Biler, der handler med brugte biler, blev i alt 31 biler natten til søndag den 16. maj ridset, bulet, slået huller i og forsynet med udsagn som "Fuck skat" og "Pansersvin", ligesom ukendte gerningsmænd har ridset og slået buler i 17 biler hos Carepoint natten til Kristi himmelfartsdag den 13. maj.

- Det er helt vanvittigt, hvad der er sket hos os. De har ikke punkteret nogen dæk, men ridset forskellige steder på 31 biler og skrevet "Fuck panserne" og "Fuck skat" på flere af dem. Vi fatter bare ikke, hvorfor en konflikt, nogen tilsyneladende har med politiet og måske også skattevæsnet, skal gå ud over os, siger en repræsentant for Skovsø Biler til Sjællandske.

Skovsø Biler regner med skader på op imod 900.000 kroner, og selv om bilerne har været forsikrede, kommer ødelæggelserne alligevel til at koste firmaet penge. Carepoint opgør sine skader til 350.000 kr, mens Kia-forhandlerens 22 skadede biler vil løbe op i omkring en million kroner.