¨

Tonstunge broelementer sendt afsted

Foto: TV ØST

200 ton tunge broelementer er nu sendt af sted fra Korsør til Vallensbæk. Elementerne er den første del af en jernbanebro.

Det er en transport, der kommer til at foregå i sneglefart, når broelementerne sættes på hjul. Vestmotorvejens 110 kilometer i timen bliver nemlig sat ned til kun 30, når det gigantiske vogntog ruller afsted.

Kortegen startede første etape af deres færd klokken 20 torsdag aften. Planen er, at de skal nå rastepladsen Kongsted ved Ringsted over midnat.

Fredag aften klokken ruller den tunge last så videre mod Vallensbæk. På samme tidspunkt forlader endnu en transport med broelementer havnen i Korsør. Så også her bliver der forsinkelser på motorvejen.

Helt frem til søndag den 28. bliver Vestmotorvejen præget af transporterne. Det er i tidsrummet fra klokken 20 om aftenen til klokken 6 om morgenen, at vogntoget vil fylde og forsinke på vejene. Ved 22-tiden i perioden bliver Vestmotorvejen derudover helt spærret i en halv times tid - også på grund af den tons tunge transport.

03:15 Luk video

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App