¨

Togarbejde skaber problemer på parkeringsplads

Foto: TV ØST

Politiet beder borgerne være meget opmærksomme, når de skal parkere ved stationerne ved Slagelse og Korsør. De normale parkeringspladser er nemlig inddraget.

Store bro-arbejder betyder i påsken, at togene ikke kan køre på flere strækninger i Danmark – blandt andet mellem Korsør og Slagelse. I stedet er der blevet indsat togbusser på strækningen.

Togbusserne betyder ændrede parkeringsforhold på stationerne, hvor der er både indkørsel forbudt, standsningsforbud og parkeringsforbud ved de normale parkeringspladser - men det skaber torsdag formiddag store problemer på stationerne, hvor mange borgere trods tydelig skiltning alligevel parkerer som de plejer. Konsekvensen er, at busserne ikke kan komme til, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

- Vi har brugt rigtig lang tid på det. Vi har prøvet at ringe til de bilejere, der holdt ulovligt - og vi har sågar været nødt til at køre ud og banke på for at vække dem, der ikke tog telefonen. Alternativet er, at vi må få fjernet bilerne for bilistens regning, siger vagtchef Søren Østervig til TV ØST.

Problemerne rammer parkeringspladserne på Nordre Stationsvej og Søndre Stationsvej i Slagelse – og på parkeringspladserne på Storebæltsvej i Korsør.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App