To biler i frontalt sammenstød i tåget vejr

Ingen personer er kommet alvorligt til skade i forbindelse med ulykken, der skete fredag aften uden for Havrebjerg.

Fredag aften var to biler impliceret i en færdselsulykke på Kalundborgvej lidt uden for Havrebjerg.

- Der sker et frontalt sammenstød, men umiddelbart er der ingen alvorlig personskade, fortæller Joy Hansen, der er vagtchef hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Politiet modtog anmeldelsen klokken 22:21. Herefter blev politiets patruljer og ambulancer sendt til stedet.

quote Det var meget tåget, så det er sandsynligt, at personen er kørt ind i en tågebanke og så ikke har kunnet orientere sig godt nok

Joy Hansen, vagtchef, Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi

I alt var der tre personer involveret i ulykken. De blev alle tre kørt til tjek på hospitalet for mulige skader.

- Det gør man altid, når der sker et frontalt sammenstød, for der kan være skader, man ikke kan se på det ydre, lyder det fra vagtchefen.

- Den ene har fået syet en mindre skade, og derudover har der været nogle slag og tryk.

Hvad der er den præcise årsag til, at den ene bil kom over i den modsatte vejbane, ved politiet endnu ikke. Ifølge politiet er der dog en sandsynlighed for, at fredagens tåge kan være synderen.

- Det var meget tåget, så det er sandsynligt, at personen er kørt ind i en tågebanke og så ikke har kunnet orientere sig godt nok.

De seneste dages tåge har dog ikke givet anledning til mere arbejde hos politiet. Joy Hansen har stor ros til de bilister, der har været på vejene i det tågede vejr.

- Jeg synes egentligt, at folk er gode til at holde afstand og tænde for tågelyset. Døgnrapporten viser heller ikke, at der har været udfordringer, siger Joy Hansen.