Tilbud til FCV-fans: Sæsonkort til Brøndby Stadion

Alle sæsonkortholdere og tidligere sponsorer i FC Vestsjælland kan nu få ombyttet deres FCV-sæsonkort til et sæsonkort til Brøndby Stadion.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Siden FC Vestsjællands konkurs har en lang række sæsonkortholdere stået tilbage med et ubrugeligt sæsonkort. Men nu kan kortet blive byttet kvit og frit til et sæsonkort til forårets kampe på Brøndby Stadion.

Det skriver Sjællandske.

Det er den tidligere FCV-direktør Gert Hansen, som har sørget for, at aftalen er kommet i stand. Han har siden falitten haft dårlig samvittighed overfor de sæsonkortholdere og sponsorer, der stod tilbage med de værdiløse sæsonkort.

- De har betalt for en hel sæson, men de havde kun fået en halv, så jeg følte, at jeg skyldte dem en halv sæson, forklarer Gert Hansen til Sjællandske.
 

Godt forhold

Kommunikationschef i Brøndby IF forklarer overfor Sjællandske, at det er det gode forhold til den nu tidligere fuldtidsprofessionelle klub, der gør, at Brøndby nu tilbyder kompensation i form af adgang til Brøndbys hjemmekampe.

- Alle i og omkring FC Vestsjælland havde set frem til god fodbold og underholdning her i foråret, men med konkursen var det desværre ikke længere muligt. Som klub har vi altid haft et godt forhold til vores midtsjællandske naboer, og derfor har vi valgt at række en hånd ud, siger kommunikationschef Christian Schultz.
 

Tilbud godt modtaget

Indtil videre er tilbuddet blevet modtaget meget positivt blandt sæsonkortholdere og sponsorer, hvor langt størstedelen har takket ja til Brøndbys tilbud om gratis fodbold i foråret.

Det er en udvikling, som glæder Gert Hansen.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at det har været en hård omgang, så jeg er rigtig glad for, at de sæsonkortholdere og sponsorer, der havde betalt for en hel sæson, nu kan få valuta for pengene, og jeg synes, det er stort, at brøndby går ind og tilbyder det her, siger den tidligere direktør.