Tid til ris a la mande

Selvom der er to måneder og 10 dage til, at vi skriver den 1. december, så startede Arla Foods i dag produktionen af ris a la mande.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Vi har knap sagt farvel til sommeren, før forberedelserne til julen allerede er gået i gang. Arlas fabrik, i Slagelse, er i dag gået i gang med at producere de 700.000 kilo ris a la mande, som de skal lave i løbet af de kommende tre måneder.  

-          Nu begynder efteråret, og så kommer de forskellige højtider, som blandt andet Mortens Aften, og så skal vi være klar, fordi butikkerne tager det ind, siger mejerichef, Thomas Kaiser, fra Arla i Slagelse.

Vi danskere bliver mere og mere vilde med ris a la mande på bøtte. Siden 2005 har Arla i Slagelse fordoblet produktionen af juledesserten fra cirka 350.000 kilo til 700.000 kilo sidste år. Danskerne er så glade for ris a la mande, at Arla har travlt allerede fra i dag.

-          Vi skal nå at lave 6000 kilo ris a la mande i dag bare, fortæller Thomas Kaiser.

Fra den 23. september kan man købe juledesserten i butikkerne.

 


Nyhedsoverblik