¨

Teenagepiger meldte sig selv efter overfald på 73-årig

De to teeangepiger, der mandag aften overfaldt en 73-årig kvinde fra Skælskør under et tyveri i hendes lejlighed har onsdag meldt sig selv til politiet.

 

 

 

De to piger er begge 16 år og fra Skælskør. Den ene af dem dukkede op på politistationen på Antvorskov Allé i Slagelse om formiddagen i selskab med sin mor, den anden havde været i Jylland og kom ved middagstid og havde både mor, kontaktperson og sagsbehandler fra kommunen med, skriver sn.dk - Sjællands Nyheder.

- Vi har afhørt dem, og de har begge aflagt fuld tilståelse. Derfor - og på grund af deres alder - har vi valgt ikke at anholde dem. Men de er sigtet efter straffelovens såkaldt grove voldsparagraf, siger politiassistent Inge Jørgensen fra lokalpolitiet i Slagelse til sn.dk.

Pigerne har forklaret, at de manglede penge, og det var grunden til forsøget på tyveri, som altså mislykkedes. De var gået ind i opgangen til den 73-årige kvindes lejlighed og videre ind ad hendes ulåste, men lukkede hoveddør.

Her havde den 73-årige opdaget de to, som stak af - uden at stjæle noget. Kvinden cyklede efter pigerne og fik fat i dem i skolegården på Skælskør Skole, og her overdængede de den ældre kvinde med slag og spark.

Kvinden endte med skrammer på arme og ben og fik desuden en flænge ved venstre øjenbryn. Strafferammen for den slags vold er helt op til seks års fængsel.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App