Team Rynkeby kører for kræft-ramte børn (Video)

Kan Armstrong vinde Tour de France igen? Og kommer Team Saxo Bank på podiet i Paris? Det er daglige spørgsmål, når Danmark er ramt af Tour-feberen. Imens forbereder cykelrytterne på Team Rynkeby sig på deres helt eget cykelløb.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Den 17. juli kører Team Rynkeby nemlig deres første etape i Vordingborg på deres vej mod Paris. Holdet består blandt andet af amatør-ryttere, der på én uge skal køre knap 1400 km. Men udover et hårdt løb, så er formålet også at indsamle penge til velgørenhed. I år går bidragene til Børnecancerfonden.

- Det bliver jo simpelthen den helt store oplevelse. Ét er at cykle for at samle penge ind til Børnecancerfonden, men det er fantastisk også at være så heldig at få lov til at cykle ind på Champs-Élysées. Jeg tror nok, at jeg kommer til at græde lidt, men det gør heller ikke noget, siger Anne Laursen fra Korsør.

Team Rynkeby består også af en række kendte danskere - blandt andet statsminister, Lars Løkke Rasmussen, og sundhedsminister, Jakob Axel Nielsen. Den 24. juli cykler holdet ind på Champs-Élysées i Paris - to dage før det rigtige Tour-felt.

Se hele indlsaget fra TV2 ØST herunder:
[video:video_mangler:090708_rynkeby.flv]