Sygehuschef: De ansatte er meget psykisk påvirkede

Se hele interviewet med vicedirektør på Slagelse Sygehus, Vagn Bach, her.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det er gået hårdt ud over de ansatte på den afdeling af Slagelse Sygehus, hvor politiet onsdag var nødt til at trække deres knipler. En gruppe på op mod 30 mænd og kvinder var aggressive og truende. Først overfor personalet, og senere overfor politiet.

- Det er jo ikke normalt, at de bliver aggressive, og det er meget sjældent, at vi har politiet til at komme på vores afdelinger, siger Vagn Bach.

Han fortæller, at personalet blev sendt hjem umiddelbart efter hændelsen, og at de vil holde en de-briefing, hvor de snakker om episoden, og hvor de ansatte kan få talt med en psykolog.

- De er selvfølgelig sendt hjem. De er meget psykisk påvirkede og vi sætter selvfølgelig vores arbejdsmiljøteam på, og giver dem den psykologhjælp de kan, siger Vagn Bach.

I forbindelse med uroen på sygehuset blev der også smadret en rude på en patruljevogn, og politiet arbejder stadig på at finde flere af gerningsmændene til balladen. I første omgang blev to personer – en 47-årig kvinde og en 27-årig mand anholdt og sigtet for grov forstyrrelse af ro og orden. De er begge løsladt igen.