¨

Svinetransport væltet - vej spærret

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

1 af 2

Omfartsvejen omkring Slagelse blev spærret, efter en svinetransport med omkring 200 svin mandag formiddag væltede, da den skulle køre ned på motorvejen.

Én person brækkede armen og en del svin dræbt eller fastklemt, da en svinetransport mandag formiddag væltede ved Slagelse.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST. Lastbilen væltede klokken 9:28, da den skulle svinge ned på motorvejen i retning mod København ved tilkørsel 40 A.

Der ifølge politiet omkring 200 svin på svinetransporten, og flere svin slap ifølge politiet fri ved uheldet. Omkring 50 blev dræbt.

- Vi lukkede kortvarigt omfartsvejen, men bilisterne kan nu igen komme forbi på stedet. Der er dog stadig løse svin i området, men vi har situationen under kontrol. Vi forventer dog en en langvarig oprydning på stedet, siger vagtchef Tom Stysiek.

Aflivning på stedet

Ifølge politiet er en større redningsindsats igang på stedet, og redningsarbejderne får stor hjælp af lokale landmænd, der hjælper til, og som også kan aflive kvæstede svin.

Bilisterne opfordres da også til at finde alternative ruter, så de kan undgå omfartsvejen indtil arbejdet er afsluttet. Politiet understreger dog, at trafikken på motorvejen ikke er påvirket.

Alt tyder på, at der var tale om et solo-uheld, men politiet kan endnu ikke sige noget om de nærmere omstændigheder ved hændelsen.

01:15 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App