¨

Super Brians comeback snart en realitet

Foto: TV ØST

Boksekampen mellem Brian Nielsen og den amerikanske Evander Holyfield er sat til lørdag den 27. november.

Brian Nielsen, der er tidligere Korsør-bokser, kan snart få comeback i bokseringen. Modstanderen bliver måske den den amerikanske Evander Holyfield.

Ifølge Ekstra Bladet så er kampen sat til lørdag den 27. november. Men Brian Nielsens promotor Kalle Sauerland vil endnu ikke bekræfte modstanderen.

- Jeg kan endnu ikke kommentere navne, men jeg vil gerne slå fast, at det er et stort navn, der kommer til Danmark, siger Kalle Sauerland.

Ifølge Ekstra Bladet er han ikke i tvivl om, at Brian Nielsen bliver klar til den store opgave trods otte års fravær fra ringen. Han er på spor efter en operation i sit knæ for en uge siden.

- I starten var jeg også meget i tvivl. Usikker på om det var det rigtige. Men Brian har virkelig overbevist mig. Han er dedikeret og vil virkelig det her projekt. Det har ikke været et spørgsmål om penge for Brian.

Brian Nielsen vil få omkring fem millioner kroner for at gå i ringen.

- Jeg ville være fuld af løgn, hvis jeg sagde, at det ikke var for pengene, men pengene er bare ikke motivation nok alene. Det, der virkelig kan tænde mig er at bevise overfor skeptikerne, at jeg altså godt kan komme op i den ring igen. I mit livs form, siger Brian Nielsen til Ekstra Bladet.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App