Super Brian Nielsen vil gerne møde Tyson.

Brian Nielsen regner med at få sit knæ opereret, når Mikkel Kesslers kamp mod Carl Froch er bokset. Eksbokseren håber at kunne gøre comeback og møde Mike Tyson.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Eksbokseren Brian Nielsen er klar til at få sit knæ opereret. Den 45-årige dansker, som går med comebacktanker, forventer, at operationen kommer til at foregå i Berlin i den nærmeste fremtid.

- Jeg fik at vide, at jeg skulle have knæet lavet om tre-fire dage, men nu forventer jeg, at det først bliver efter, at Mikkel Kessler har bokset mod Carl Froch på lørdag. De har vist rigeligt at se til med den kamp lige nu, siger Brian Nielsen.

Danskeren henviser til Mikkel Kesslers tyske arbejdsgiver, Team Sauerland, som også er involveret i Korsørbokseren Brian Nielsens mulige comeback.

Endnu ved sværvægteren dog ikke, om hans knæ efter en operation vil kunne klare strabadserne med at træne op til kampe, men lysten har den 45-årige dansker.

Et møde med en anden veteran, den 47-årige amerikaner Evander Holyfield, har været lagt frem af Team Sauerland som en mulig drømmekamp.

- Selvfølgelig vil jeg gerne møde Holyfield, men han er ikke den modstander, der passer bedst til mig. Men det ville være en god kamp, for han er en ekstremt dygtig bokser, siger Brian Nielsen, som også godt kunne tænke sig at få revancheret et af sin professionelle karrieres to nederlag.

- Jeg kunne godt tænke mig at møde Mike Tyson igen. Jeg er sikker på, at jeg vil kunne vinde over ham, siger Brian Nielsen om Tyson, som dog har været væk fra ringen i fem år.

- Hvis jeg skulle møde en af Klitschko-brødrene, så skulle det være storebroren Vitali, for lillebroren Vladimir er måske lidt for hurtig for mig, vurderer Brian Nielsen, om de ukrainske boksebrødre, der sidder på tre af VM-bælterne i sværvægt hos de anerkendte bokseforbund.

Inden et muligt comeback kommer så langt, vil Brian Nielsen gerne bokse et par opvarmningskampe for at komme godt i gang efter otte års inaktivitet fra bokseringen.