¨

Super-Brian: Jeg møder Holyfield i marts

Foto: TV ØST

Korsør-bokseren Brian Nielsen venter kontraktunderskrift på Evander Holyfield-kamp i denne uge.

Bokseren Brian Nielsen forventer, at underskriften på en kamp mod Evander Holyfield falder på plads inden på søndag.

- Jeg regner med, at Kalle kommer herned i denne uge, så vi kan skrive under. Det bliver Holyfield. Efter planen den 5. marts, og det bliver i Herning eller i København, siger Brian Nielsen til B.T.

Den danske sværvægtsbokser har ikke bokset en kamp siden foråret 2002. Hans fysiske form er fortsat tvivlsom, men dog i fremgang.

- Jeg kan stadig ikke løbe, men jeg træner både på stepmaskine, raodrunner og en trappemaskine. Jeg skal nok nå i topform.

Promoter Kalle Sauerland bekræfter, at der arbejdes seriøst med en kamp om 3-4 måneder. Men en egentlig udmelding kommer først efter Super Six-fighten mellem Carl Froch og Arthur Abraham den 27. november.

- Jeg vil gerne sige, at det ser meget positivt ud i forhold til en Brian Nielsen-kamp i februar eller marts,

Promoteren mener, at danskerens helbred er blevet så godt, at det tillader en kamp, men han vil se Brian Nielsen i bedre form, før han sender ham i ringen.

- Brians knæ er blevet fikset, og nu er han medicinsk fri, men han skal også være fysisk fit. Han skal med andre ord i form.

- Jeg sender ham ikke i ringen, hvis ikke formen er i orden. Det er en nødvendighed rent helbredsmæssigt, og det koster mig også mange penge at lave kampen, siger Kalle Sauerland.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App