Sunde madpakker

26.000 sjællandske skolebørn går i køkkenet og lærer at lave lækre madpakker, bl. a. 7. A fra Tårnborg Skole ved Korsør

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

- Det er for sundt til min madpakke!

Det var meldingen fra een af eleverne i 7. A, Rasmus Hermansen, inden han og kammeraterne gik igang med at lave sunde madpakker af bl. a. porre, pastinak og persille.

Men han og resten af eleverne tog imod udfordringen, og spenderede et par timer på at kreere porretærte, æggesalat og pizzasnegle.

Lærer Michael Bønsøe mente, at det var en stor udfordring, fordi de unge har vænnet sig til at spise usundt i lang tid. Så det tager noget tid at få vendt de dårlige vaner til gode.

Og efter at have smagt på retterne, lød meldingen fra elev Lasse Rasmussen: - Det er overraskende, hvor godt det smager, når det er så sundt.

Og Rasmus Hermansen mente, at "det smager bedre, når man selv har lavet det, og ved, hvad der er kommet i".


Nyhedsoverblik