¨

Succes giver parkeringskaos

Foto: TV ØST

Det vælter ind med gæster på Vikingeborgen Trelleborg ved Slagelse, og selv om det er glædeligt, giver det også problemer med plads til parkering.

Der venter Nationalmuseets vikingeborg Trelleborg noget af en udfordring, inden der om et år atter skal være vikingefestival på borgen. Problemet med at få skabt parkeringspladser til alle de gæster, der gerne vil overvære festivalen, skal løses.

Næste år kan vikingerne nemlig fejre, at der er festival for 25. gang, og det skal markeres, fortæller Trelleborgs leder, Anne-Christine Larsen, vel vidende, at en ekstra spændende udgave af festivalen også kan få parkeringsbøvlet til at vokse sig endnu større.

Det skriver Sjællandske.

Med over 11.000 gæster denne gang var der en del, der ikke kunne finde nogen steder at komme af med deres biler.

- Vi havde faktisk forøget antallet af parkeringspladser med to tredjedele ved at rydde buske og andet på vores egen matrikel, men når der kommer sådan et rykind, er det svært at tage højde for. Vi kunne godt tænke os at leje et stykke jord nede ad Trelleborg Allé, men vi ved ikke, om det kan lade sig gøre, siger Anne-Christine Larsen, og lover en eller anden løsning inden næste år.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App