Storspiller til Team Skælskør-Slagelse

En af Danmarks bedste holdspillere, Joachim Fischer bliver i næste sæson holdkammeret med bl.a. Peter Gade og Mathias Boe, da han skal stille op for Team Skælskør-Slagelse.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Team Skælskør-Slagelse har lavet kontrakt med Joachim Fischer for en 2 årig periode og da Joachim er 30 år regner han med at afslutte sin professionelle badminton karriere i Skælskør.

Joachim Fischer har vundet 6 Danmark Mesterskaber for hold med Kastrup MB Dansk mester i mixdouble 2008 (Ann-Lou Jøregensen) og vinder af Denmark Open 2008 med Christinna Pedersen og pt. nr.5 på verdensranglisten i mixdouble.

- Vi er utrolig glade for at få Joachim Fischer til TSS og det skal ikke være nogen hemmelighed at vi igennem de sidste 2 sæsoner har forsøgt, men det er først nu, at Joachim Fischer har synes at tiden var rigtig. Det er vi glade for og tror at han vil gå perfekt ind i sammenholdet med de øvrige på holdet, siger Kasper Fangel, som er træner for Team Skælskør-Slagelse.

Joachim Fischer besidder vigtige egenskaber som værende: professionel, og samtidig en der sætter et godt humør. Han er til stemming og fest, når der spilles holdkamp.

- Joachim Fischer er en drømmespiller at få til klubben idet han oprigtigt engagerer sig i såvel holdkampe som træningen. Jeg synes han er den spiller i Danmark som er stærkest psykisk, hvilket også gør han farlig for enhver spiller i verden... Jeg glæder mig til at arbejde sammen med Fischer og håber at samarbejdet bliver en succes for begge parter, siger Kasper Fangel. 

Selv siger Joachim Fischer om sit klubskifte:

- Jeg glæder mig rigtig meget til at spille for Team Skælskør-Slagelse fra næste sæson. Jeg synes det er en klub som de seneste år er gået forrest indenfor dansk holdbadminton og ser meget frem til at spille for denne stærke og velorganiserede klub. Jeg ser også frem til at få et samarbejde med min tidligere træner Michael Kjeldsen igen. Jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at klubben kan forsvare sit danske mesterskab i den kommende sæson .