Stormøde om fyringer i forsvaret

Stormøde om fyringer i forsvaret mandag morgen. På dagsordenen står de planlagte fyringer på Antvorskov Kaserne i Slagelse og Flådestation Korsør.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Som vi fortalte søndag skal forsvaret skal spare, og 400 civile medarbejdere risikerer at miste deres job. Her i landsdelen rammer det op i mod 80 ansatte på flådestationen i Korsør og på Antvorskov Kaserne.

- Det har jeg det ikke godt med, og det har mine kollegaer heller ikke. Det er en presset og uvis situation, vi står i, siger tillidsrepræsentant fra Flådestation Korsør Jan Marquart.

På mødet mandag morgen hos Dansk Metal i Slagelse deltog omkring 30 personer. Det var blandt andet tillidsmænd fra Antvorskov Kaserne og Flådestation Korsør samt Slagelses borgmester Lis Tribler og folketingsmedlem John Dyrby Paulsen.

- Det ser ud som om, at der skal udliciteres bare for at udlicitere. Det skuffer mig, siger borgmester i Slagelse Lis Tribler.

Næste mandag holder tillidsmænd, politikere og medarbejdere endnu et stormøde. Denne gang bliver det på Antvorskov Kaserne.