¨

Storebæltsbroen lukket indtil middag: Lastbil er væltet

Foto: TV ØST

Politiet regner med, at Storebæltsbroen er lukket frem til 11.30. Væltet lastbil spærrer begge retninger.

Storebæltsbroen må igen lukke for trafik i begge retninger, da der er væltet en lastbil, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, der regner med, at broen mellem Fyn og Sjælland er helt lukket frem til 11.30 fredag.

- Storebæltsbroen er lukket begge retninger indtil 11.30, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på Twitter.

Da stormen Bodil ramte landet torsdag lukkede Storebæltsbroen. Men natten til fredag kunne trafikanterne igen køre over broen - dog med nedsat hastighed.

Det holdt dog ikke længe før den lukkede.

- Det er blæst op igen, og en lastbil har lagt sig ned lige midt på højbroen. Den hænger halvt oppe på autoværnet, så derfor har vi været nødt til at spærre for trafikken i begge retninger, siger vagtchef Steffan Jensen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Lastbilen skal nu fjernes, før trafikanter igen kan køre over. Der kan komme til at gå flere timer tid, vurderer vagtchefen.

Broer lukket igen

Farøbroerne er fortsat lukkede fredag morgen, og omkring klokken 8 lukkede Storstrømsbroen igen, efter at have været åbnet fredag morgen, oplyser Vejdirektoratet.

- Storstrømsbroen er i øjeblikket lukket, forventes genåbnet inden for en times tid, oplyser Vejdirektoratet på Twitter.

- Bilister bedes forlade Sydmotorvejen ved Bårse og finde alternative ruter. Farøbroen og Storstrømsbroen er lukket pt., skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på Twitter.

På nær Storebælt, Farø og Storstrøm er de fleste andre broer i landet åbnet for biltrafik fredag morgen.

/ritzau/

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App