Store bøffer og små skørter (6. maj)

Henrik Dinesens tid i Miami har inspireret til at starte en amerikansk steak-restaurantkæde. På sigt skal der serveres steaks i hele norden. Men det hele starte

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

"Steaks - we are family." Det er navnet på Henrik Dinesens amerikanske drøm.

Det amerikanske køkken er flyttet til Slagelse, præcis som vi kender det fra de amerikanske solstater: med store bøffer på menúen serveret af storsmilende værtinder i lårkorte kjoler.

Lige som i USA skal maden være hurtig. Men den skal også være god. Fast-food på en ny og forbedret måde, dét er noget, de kan i USA, fortæller Henrik Dinesen, der til dagligt leder Steaks i Slagelse. To mand i køkkenet klarer al madlavning på en aften.

Amerikanere spiser godt og de spiser meget. Og hvis du kan gøre dem kunsten efter og æde dig igennem en "Great Omaha" - 800 gram bøf med tilbehør - , så hædres du med en plads på restaurantens helt egen "Wall of Fame."

Så bliver det vist ikke meget mere amerikansk.


Nyhedsoverblik