¨

Stor eftersøgning i nat efter savnet kvinde

Politiet har natten til mandag gennemført en stor eftersøgning efter en 70-årig dement kvinde, der søndag forlod sit hjem.

Arkivfoto. Foto: Arkivfoto - TV2 ØST

Politi og beredskabet har natten til mandag arbejdet intensivt på at finde en 70-årig dement kvinde, der har været savnet siden søndag aften.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV2 ØST.

- Vi har ledt efter hende med droner, hunde og en helikopter i hele nærområdet, men desværre uden held, fortæller politiets vagtchef Henrik Karlsen til TV2 ØST.

kvinden gik fra sit hjem i Storebæltsparken i Korsør klokken 18.30.

Politiet vil meget gerne høre fra nogen, der måske har set eller hørt noget til hende. De kan kontaktes på telefon 1-1-4.

Artiklen fortsætter under billedet.

Beredskabsstyrelsen medvirkede i eftersøgningen natten til mandag med en drone, der blandt andet kan se varmestråling. Foto: Michael Dex

Bekymrede for hende

Kvinden, der er 70 år gammel, beskrives som:

  • 165 cm høj
  • spinkel af bygning med lyst pagehår.
  • Iført blå vindjakke, blå jeans og sorte støvler.

- Vi er bekymrede for hende, fordi det er koldt, når man er udendørs i så mange timer, siger Henrik Karlsen. Temperaturen i Korsør har aftenen og natten igennem ligget på mellem fire og fem grader.

Eftersøgningen blev indstillet i løbet af natten, men bliver genoptaget så snart, at det bliver lyst.

- Vi kom først ind i sagen, da hun havde været væk i fire-fem timer, så hun kan godt være nået langt væk. Vores forventning er dog, at hun holder til i nærområdet, siger vagtchefen.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App