¨

Sten skal give folk et smil på læben – og en gratis kop kaffe

En gruppe fra Atkærcenteret i Dalmose lægger malede sten rundt omkring i byen. Foto: Camilla Laursen - TV2 ØST

En gruppe fra Atkærcenteret i Dalmose vil bringe et smil frem på folks læber. Derfor lægger de nu malede sten rundt omkring, som folk kan finde.

Smukke sten, skøre sten og sjove sten.

En gruppe på godt 10 personer fra Atkærcenteret i Dalmose elsker at male sten. Men glæden skulle ikke kun være for dem selv. Derfor har de hele vinteren malet motiver på sten, som de nu kalder for Dalmose-smiler-sten.

Stenene lægger de ud i Dalmose, så andre kan finde dem. Finder man en sten, kan man udover at få en lille smil på læben, besøge Atkærcenteret og få en gratis kop kaffe, en juice eller en sodavand.

Stenene skal give et smil på læben hos dem, der finder dem. Foto: Camilla Laursen - TV2 ØST

- Vi syntes, det kunne være sjovt at sprede lidt glæde her i byen, siger Tine Kold Gundersen, der er daglig leder på Atkærcenteret.

- Borgerne, når de finder en sten, så får de et lille smil på læben, for der kan stå en sjov tekst eller noget, og så inviterer vi dem samtidig indenfor til en kop kaffe, hvis de har den her sten med, hvor de fortæller, hvor de har fundet den.

En lille gruppe fra Atkærcenteret i Dalmose var tirsdag ude og lægge malede sten rundt omkring. Foto: Camilla Laursen - TV2 ØST

De opfordrer derfor folk til at gå en ekstra tur i området, hvor man kan gå på jagt efter Dalmose-smiler-sten.

Og stenen den må man gerne beholde.

- Det er for at sprede lidt glæde i lokalsamfundet, siger Tine Kold Gundersen.

Finder man en malet sten, kan man tage den med hen på centeret og få en kop gratis kaffe. Foto: Camilla Laursen - TV2 ØST

  Foto: Camilla Laursen - TV2 ØST

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App