Statsministeren på besøg i Slagelse

Statsminister Helle Thorning-Schmidt var tirsdag på besøg i regionen. Hun lagde blandt andet vejen forbi virksomheden Nilpeter i Slagelse.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Tirsdag besøgte statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) virksomheden Nilpeter i Slagelse, som et led i valgkampen.

Danmark befinder sig i et økonomisk opsving efter et par dårlige år. Sådan lyder det fra regeringen. Derfor brugte Helle Thorning-Schmidt denne dags valgkamp til at understrege det gode eksempel med fabrikken, som har oplevet en stor efterspørgsel.  

Nilpeter har 200 medarbejdere og producerer trykkemaskiner, der bruges til at fremstille etiketter til alt fra vinflasker til tandpasta. Desuden har de stor eksport til udlandet, så de kan i sandhed mærke, at hjulene er kommet i gang.

- Vi kan helt sikkert mærke, at vi er inde i en vækstperiode. Vi har det godt som virksomhed, vi har dygtige folk og ser positivt på fremtiden, siger Peter Eriksen, som er underdirektør i Nilpeter. 

En af de medarbejdere, som Helle Thorning-Schmidt mødte på sin rundvisning, var Ricco Kirkeby. Han startede som 23-årig og har arbejdet på fabrikken i 20 år.

- Jeg synes, det er meget sjovt, at vores virksomhed bliver kendt udover i lokalområdet og at toppen af Danmark interesserer sig for os, siger Ricco Kirkeby.

For statminister Helle Thorning-Schmidt var det et lærigt besøg, der tager ny erfaring med sig. 

- Det er utroligt spændende at besøge en virksomhed som den her, hvor man både har meget dygtige medarbejdere, som er meget glade for deres arbejde og en ledelse, som helt tydeligt siger, at de ønsker at beholde produktionen i Danmark, siger statsminister Helle Thorning-Schmidt (S).

Efter en time forsatte Helle Thorning-Schmidt sin tur til Hørve, hvor hun skulle møde Odsherred Kommunes borgmester Thomas Adelskov(S). Hun skulle se, hvordan borgerne har været en del af et byudviklingsprojekt for at forny byen efter deres ønsker. 

<p>Danmark oplever vækst. Så på valgets 7. dag tog Helle Thorning-Schmidt forbi virksomheden Nilpeter i Slagelse, for at se en farbrik med succes.