Sprøde toner og formidabel retorik hos Autohallen Toyota

MIN HVERDAG: Flere end 200 havde sikret sig en billet til torsdagens arrangement i Autohallen Toyota i Slagelse, hvor Ghita Nørby og Lars Hannibal tryllebandt publikum i 90 vidunderlige minutter.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Merete Jensen har skrevet følgende linjer om arrengementet.

Torsdag aften den 7. januar  var den røde løber rullet ud hos Autohallen Toyota i Slagelse, for at markere et helt unikt møde med to af Danmarks allerstørste ikoner, Ghita Nørby og Lars Hannibal.

Flere end 200 havde sørget for at erhverve sig en billet til arrangementet, som var lavet i samarbejde med Team Rynkeby Vestsjælland til fordel for Børnecancerfonden. Og gæsterne fik, hvad de kom efter – en sprudlende retorisk Ghita Nørby og en velspillende Lars Hannibal. 

Efter velkomst af administrerende direktør hos Autohallen Toyota, Bruno Kjær Jensen, og Team Rynkeby Vestsjællands kaptajn, Poul Buhr, blev Børnecancerfondens direktør, Marianne Benzon Nielsen, budt op til mikrofonen. Hun orienterede kort om Børnecancerfondens arbejde og om den positive udvikling, forskningen har bidraget til. Hun var desuden stolt over at deltage i aftenens arrangement, da Ghita Nørby har været protektor for Børnecancerfonden gennem de 20 år, fonden har eksisteret.

To Personer med format

Når to mennesker på en lille scene med to mikrofoner og to stole formår at fylde det store autohus med intenst nærvær, humor og en vis ydmyghed, så vidner det om format. De to store kulturpersonligheder ramte plet i deres samtale-show, hvor de på den ene side gav stof til eftertanke, mens de på den anden side fik latteren til at buldre gennem det store hus gang på gang.

Et parløb med pondus. Det var en fantastisk aften.