Spillerne klar til at begære Slagelse FH konkurs

Slagelse FH's dage er ved at være talte. Kontrakt-spillernes tålmodighed er brugt, og de har nu sagt endegyldigt nej til at gå yderligere ned i løn.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Hvis kontraktspillerne i Slagelse FH ikke får udbetalt februar-lønnen til tiden og ikke får den endnu ubetalte januar-løn, er spillerne klar til at begære klubben konkurs. Det skriver Sjællandske.

Sjællandske erfarer, at bestyrelsen har bedt spillerne om at gå yderligere 50 procent ned i løn, selv om de så sent som i december accepterede en lønreduktion på 25 procent.

Mens spillerne gennem hele forløbet har kæmpet for klubben, og senest brugte en eftermiddag i Slagelse på at skrabe penge ind til klubben, så føler de ikke, at bestyrelsen også kæmper for spillerne. Således mangler de fortsat at få udbetalt løn for januar.

- Det er jo ikke noget, som vi har lyst til. Vi vil bare spille håndbold. Men nu har vi trukket den i næsten to måneder, så hvis der ikke snart sker noget, så kan det blive nødvendigt, at begære klubben konkurs, siger playmaker og jura-studerende, Tine Mikkelsen