Slagtermester vil bygge ny attraktiv bydel

Hvis det står til slagtermester Søren Kolberg skal der bygges en helt ny og attraktiv bydel med formidabel udsigt i Slots Bjergby. Politikerne er indtil videre positive.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Slagtermester Søren Kolberg går med byggeplaner for Slots Bjergby. Her bor han selv, og han er i fuld gang med at undersøge mulighederne for at bygge en helt ny bydel. Det skriver Sjællandske.

Sammen med arkitektfirmaet Urland Arkitekter har han fået udarbejdet fem mulige projekter, og politikerne i Slagelse Kommunes Erhvervs-, Plan-, og Miljøudvalg er foreløbigt åbne for ideen og har givet grønt lys til, at slagtermesteren arbejder videre med planerne.

Selv er han ikke i tvivl om, at grundlaget for at bygge i området ud mod Vårby Ådal og Storebælt er i orden.

- Det er min fulde overbevisning, at der kan skabes nogle attraktive kvalitetsgrunde og huse med høj arkitektonisk værdi med udsigt til Vårby Bakke, udsigt over ådalen og til Storebælt, skriver Søren Kolberg i sin ansøgning til Slagelse Kommune.

Han lægger også vægt på, at byggeriet skal være bæredygtigt, og han mener, at det naturskønne område kan være med til at trække tilflyttere til, hvilket også har fået politikerne til at drømme.

- Det her kan måske blive stedet, der kan få overlægerne fra sygehuset til at slå sig ned i Slagelse-området, lyder det fra Villum Christensen (LA).