¨

Slagelsepolitiker går mod partilinjen: - Det må stå for Villums egen regning

Emnet (klimaforandringer, red.) har langt mere tilfælles med religion og tro end med videnskab, skrev Villum Christensen (LA) på Facebook. Foto: Thomas Nielsen - TV ØST

Klimaforandringer har mere tilfælles med religion end videnskab, lyder det fra Villum Christensen (LA). Men det er ikke partiets linje.

Klimaforandringer er et spørgsmål om tro, og tro hører til i kirken, lød det i weekenden fra Dansk Folkepartis klimaordfører.

Det fik Liberal Alliances klimaordfører, Carsten Bach, til at konstatere, at der var brug for tiltag, som kunne nedbringe Danmarks CO2-udledning.

Hvad Villum skriver på Facebook, det må stå for Villums egen regning

Christina Egelund (LA), politisk ordfører

Men Slagelse-politikeren Villum Christensen (LA) er ikke helt enig med sine partifæller på Christiansborg, når det kommer til klimapolitikken. Det skriver Information.

- Det står for Villums egen regning

Som tidligere klimaordfører og nuværende medlem af Energi-, Forsynings- og Klimaudvalget skrev han blandt andet på Facebook: Emnet (klimaforandringer, red.) har langt mere tilfælles med religion og tro end med videnskab.

Det får partiets politiske ordfører Christina Egelund til at undsige partifællen.

- Jeg er fuldstændig enig med Carsten Bach, som er den, der tegner LA's klimapolitik. Jeg er ikke i tvivl om, at klimaet påvirkes af menneskelig adfærd, og derfor er det et politisk ansvar at reducere CO2-udslippet. Hvad Villum skriver på Facebook, det må stå for Villums egen regning, siger hun til Information.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App