¨

Slagelse Vandpolo klar til finalen

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

1 af 2

Med weekendens to sejre i pokalturneringen er Slagelse Vandpolos 1. hold klar til finale.

Efter to semifinaler mod holdet HSK/KVIK fra København, som blev spillet lørdag og søndag, kan Slagelse Vandpolos første hold nu se frem til at spille finale.

Slagelse kom godt fra start i første semifinale mod københavnerne fra HSK/KVIK, som blev afholdt i Odense lørdag eftermiddag. Slagelse har vundet de to opgør i grundspillet, men det har været meget tætte kampe, så semifinalen var imødeset med stor spænding. 

Med et udmærket forsvarsspil og Jon Fabech i målet forhindrede Slagelse, at københavnerne kom på måltavlen i de 2 første perioder, som Slagelse vandt 7-0.

Københavnerne formåede ikke at ryste denne start af sig, og Slagelse fortsatte med mere direkte angrebsspil end sæsonen tidligere har budt på. Først i 3. periode lykkedes det københavnerne at komme på måltavlen. Slagelse fortsatte, og først da træner Ole Løgsted begyndte at spare på Slagelses bedste spillere, kom københavnerne ind i kampen og fik pyntet på resultatet.

Med et nederlag på 15-5 var tog Slagelse overlegent hul på anden semifinale, som blev spillet søndag aften i Bellahøj badet.

I en hårdt spillet kamp fik Slagelse aldrig rigtig gang i angrebsspillet. I forsvaret fik HSK/KVIK en del plads, som de udnyttede til scoring fra distancen. De to hold fulgtes ad i de to første perioder, men Slagelse var hele tiden lidt bagefter. I 3. periode fik HSK/KVIK skabt et forspring, som holdt resten af kampen, selvom Slagelse havde flere muligheder for at indhente det tabte. I det sidste minut øgede HSK/KVIK til slut resultatet 5-8.

Med sejren på 10 mål lørdag sikrede Slagelse en plads i finalen med en samlet sejr på 20-13.

Med den samlede sejr i semifinalerne har Slagelse kvalificeret sig til finalen om DM 2015. Første kamp spilles onsdag den 10. juni i Bellahøj badet i København kl. 20.30 og anden finale spilles den 13. juni i Universitets svømmehallen i Odense kl.  17.30.

I finalen møder Slagelse FREM fra Odense som kom til finalen med 2 sejre over OSLF.

Sådan ser kampresultaterne ud:

  • Slagelse mod HSK/KVIK 15 - 5 (4-0, 3-0, 5-2, 3-3) 
    Målscorere for Slagelse: Aslak Lyster 5 mål, Emil Björk 3, William Jensen, Nikolaj Bagenkop, Jakob Bagenkop, Kevin Hansen og kim Kahr et mål hver.

  • Slagelse vs HSK/KVIK 5 - 9 (3-3, 1-1, 1-3, 0-1)
    Målscorere for Slagelse: Nikolaj Bagenkop 2 mål, Emil Björk, Phillip Jensen, og kim Kahr et mål hver.
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App