Slagelse Sygehus lokker nye sygeplejersker til

Regionen mangler sygeplejersker. På Slagelse Sygehus har man valgt den offensive strategi for at rekruttere sygeplejersker.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Akutafdelingen på Slagelse Sygehus holdt i dag åbent hus for sygeplejersker, der kunne være interesseret i et job på afdelingen. Samtidig har Akutafdelingen postet en facebook video på Region Sjællands facebook side, hvor nuværende sygeplejersker på afdelingen fortæller om fordelene ved at arbejde på Slagelse Sygehus.

En af de sygeplejersker, der dukkede op til åbent hus arrangementet var Christina Pedersen fra Ringsted

- Jeg synes, at det er et rigtig godt initiativ, for du får mulighed for at komme ned og mærke og se, hvad det er for noget det her, inden man  søger og eventuelt siger ja til jobbet, fortæller hun.

Lige nu mangler akutafdelingen på Slagelse Sygehus 20 sygeplejersker.  

Bruger Facebook i rekrutteringen

- Det, der kan få mig til at skifte fra mit nuværende job, er jo, hvis det her er mere interessant. Og så er det jo også noget at gøre med, hvor jeg er i mit liv lige nu. Nogle gange når man dertil, at man har brug for at prøve noget andet, fortæller Christina Pedersen.

30 sygeplejersker dukkede op, og det var den ledende oversygeplejerske på akutafdelingen på Slagelse Sygehus godt tilfreds med.

- Vi plejer ikke at have åbent hus arrangementet eller bruge Facebook i rekrutteringen. Jeg må antage, at det er det, der har virket for at gøre sygeplejerskerne omærksomme på åbent hus arngementet, fortæller Iben Kyhn Riis.

play
Skyderi i Holbæk 24. januar 2021

Skyderi i Holbæk - tre mænd anholdt

play
Cello-skole

Unge talenter øver på Stevns - spiller klassisk musik for køerne

playliveblog
Konfirmation

Seneste nyt om coronavirus: Restriktioner skaber uro om konfirmationer