¨

Slagelse Sygehus lokker nye sygeplejersker til

Åbent hus for sygeplejersker på Slagelse Sygehus Foto: TV ØST

03:56

Gentagne gange har vi hørt det - regionen mangler sygeplejersker. Og hvad gør man så? Jo, på Slagelse Sygehus har man valgt den offensive strategi for at rekruttere sygeplejersker. Vi var med til åbent hus på akutafdelingen her tidligere på dagen

1 af 2

Regionen mangler sygeplejersker. På Slagelse Sygehus har man valgt den offensive strategi for at rekruttere sygeplejersker.

Akutafdelingen på Slagelse Sygehus holdt i dag åbent hus for sygeplejersker, der kunne være interesseret i et job på afdelingen. Samtidig har Akutafdelingen postet en facebook video på Region Sjællands facebook side, hvor nuværende sygeplejersker på afdelingen fortæller om fordelene ved at arbejde på Slagelse Sygehus.

En af de sygeplejersker, der dukkede op til åbent hus arrangementet var Christina Pedersen fra Ringsted

- Jeg synes, at det er et rigtig godt initiativ, for du får mulighed for at komme ned og mærke og se, hvad det er for noget det her, inden man  søger og eventuelt siger ja til jobbet, fortæller hun.

Lige nu mangler akutafdelingen på Slagelse Sygehus 20 sygeplejersker.  

Bruger Facebook i rekrutteringen

- Det, der kan få mig til at skifte fra mit nuværende job, er jo, hvis det her er mere interessant. Og så er det jo også noget at gøre med, hvor jeg er i mit liv lige nu. Nogle gange når man dertil, at man har brug for at prøve noget andet, fortæller Christina Pedersen.

30 sygeplejersker dukkede op, og det var den ledende oversygeplejerske på akutafdelingen på Slagelse Sygehus godt tilfreds med.

- Vi plejer ikke at have åbent hus arrangementet eller bruge Facebook i rekrutteringen. Jeg må antage, at det er det, der har virket for at gøre sygeplejerskerne omærksomme på åbent hus arngementet, fortæller Iben Kyhn Riis.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App