¨

Slagelse-stadion ombygges for 38,5 millioner

Foto: TV ØST

FC Vestsjællands nye stadion, der opfylder kravene til superligaen kommer til at koster 38,5 millioner.

FC Vestsjælland vil i Superligaen. Og vil man det, skal man også have et stadion, der matcher ambitionerne. Det får Slagelse i løbet af 2012 - og det koster. Helt præcist 38,5 millioner kroner, er der sat af til ombygningen. Det skriver Sjællandske.

De færste forbedringer er allerede gennemført. Først og fremmest er det nye græstæppe placeret over varmerør under jorden. Det sikrer, at kampene også kan gennemføres i frostvejr.

Til april vil det nye lysanlæg være klar, og kronen på værket bliver den nye tribune modsat den der er i forvejen. Den nye langside bliver overdækket, og sikrer FC Vestsjælland at der bliver plads til opbakning fra sammenlagt 10.000 tilskuere. Heraf vil ca. 3200 være siddepladser.

Derudover kommer der blandt andet nye garderober, presserum, sponsorlounge med plads til 450 spisende gæster og et tv-studie, så der kan transmitteres direkte fjernsyn med Slagelse Stadion i baggrunden.

Det forventes, at hele ombygningen vil være færdig i efteråret - og så mangler FC Vestsjælland "bare" at rykke op fra 1. division. I øjeblikket ligger holdet nummer 5.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App