Slagelse kommune overtager hjemmepleje efter konkurs

Den kommunale hjemmepleje vil sørge for, at alle får den hjælp, de har krav på, lyder det fra kommunen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

31 ud af 72 borgere, der modtager personlig pleje står på papiret uden hjemmepleje, efter firmaet Tammys Hjemmepleje er gået konkurs. Men kommunen lader ikke borgerne i stikken, skriver Sjællandske.

Kommunen sikrer, at alle de borgere, der er berørt efter konkursen får hjælp. Det lover afdelingsleder Susanne Fagerberg fra Center for Sundhed og Omsorg i Slagelse Kommune.

- Jeg vil gerne berolige de borgere, som bliver berørt. Den kommunale hjemmepleje vil sørge for, at alle får den hjælp, de har krav på, siger hun til Sjællandske. Hun understreger dog, at det naturligvis vil blive en anden plejer end man er vant til.

Utryg situation

Kommunen er i fuld gang med at informere om, hvad konkursen får af betydning for de 72 berørte borgere, da de er klar over, at det er en ubehagelig situation, de er endt i.

- Vi ved, at det skaber meget utryghed blandt borgere, når sådan noget sker. Men vi vil gøre vore syderste for, at borgerne mærker så få gener som muligt, og berørte borgere, som føler sig utrygge ved situationen, er velkomne til at kontakte os, siger Susanne Fagerberg til avisen.