¨

Slagelse giver 15.000 kroner for de bedste bo-historier

Foto: TV ØST

Slagelse Kommune sætter nu gang i en konkurrence, hvor borgerne kan skrive, filme eller fotografere en god historie om, hvorfor det er godt at bo i kommunen.

En ny konkurrence i Slagelse Kommune skal sætte fokus på positive historier. Det skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Man kan deltagev ed at filme, fotografere eller skrive den gode historie om, hvorfor det er godt at bo i Slagelse Kommune, og så kan man vinde 5.000 kroner. Konkurrencen 'Her Bor Vi' kører hele maj måned, og alle borgere har mulighed for at være med.

Tag et billede af din hverdag, skriv en historie om dit liv eller lav en film om, hvorfor du godt kan lide at bo i Slagelse Kommune. Sådan lyder oplægget til konkurrencen. Konkurrencen skal få de positive historier frem i lyset og sætte fokus på, hvorfor det er godt at bo i Korsør, Bisserup og alle de andre købstæder, landsbyer og små samfund i Slagelse Kommune.

- Jeg synes, vi bor i en fantastisk kommune med fantastiske muligheder. Jeg kender godt udfordringerne, og det handler vi på. Når det er sagt, synes jeg også, at vi skal blive bedre til at huske os selv på, at vi bor i en god kommune – især hvis vi gerne vil have flere til at flytte hertil. Det skal den her konkurrence være med til at huske os alle på, siger borgmester Stén Knuth (V), som også er med i dommerkomiteen, der udover ham består af Lene Feldt fra Korsør og Mads Danscher fra Venslev.

3 x 5000 kroner udloddes

Konkurrencen kører hele maj måned, og der udloddes 5.000 kroner i hver af de tre kategorier 'bedste video', 'bedste foto' eller 'bedste skrevne historie'. Meningen er, at materialet senere skal bruges i en markedsføringskampagne for Slagelse Kommune.

- Det er borgernes egne historier og oplevelser af livet her i kommunen, vi skal have frem, hvis vi skal tiltrække nye borgere. Vi er stolte af vores område, og jeg er sikker på, at den stolthed er smittende. Derfor handler konkurrencen i første omgang om at få historierne frem i lyset. Senere vil vi så bruge dem i en kampagne, som skal markedsføre Slagelse som bosætningskommune, siger Stén Knuth.

Borgere, foreninger, lokalråd, udannelsesinstitutioner og virksomheder med adresse i Slagelse Kommune kan deltage i konkurrencen. Læs mere om konkurrencen på hjemmesiden herborvi.slagelse.dk, hvor man også kan læse reglerne og uploade sit bidrag.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App