¨

Slagelse FH taber igen

Foto: TV ØST

Det ser sort ud for Slagelses håndboldkvinder nederst i håndboldligaen. Søndag blev det til endnu et nederlag, da bundrivalerne fra SønderjyskE var på besøg.

Det er ikke mange point, ligakvinderne fra Slagelse FH har skrabet sammen i denne sæson, og søndag løb holdet ind i endnu en øretæve mod et andet bundhold.

SønderjyskE var på besøg i Antvorskovhallen, førte fra start til slut, og endte med at vinde 31-27.

Inden kampen var der meget fokus på Slagelses defensiv, som haltede gevaldigt i onsdagens kamp mod Skive. I begyndelsen af kampen mod SønderjyskE var det da heller ikke noget at råbe hurra for.

- Vi skal lige finde hinanden. Den formation, vi spillede med i dag, har vi stort set ikke trænet. Men jeg synes, vi leverede hæderligt, sagde stregspiller og forsvarskrumtap Julie Bang efter kampen.

Slagelsedefensiven fik da også bedre fat, og hjemmeholdet havde næsten kontakt ved stillingen 9-10, men tættere kom de rødblusede ikke.

Især SønderjyskE's ligatopscorer Estavana Polman gjorde ondt på hjemmeholdet. Og da Slagelse samtidig brændte flere oplagte muligheder og et par straffekast, endte gæsterne med at snuppe sejren.

- Jeg har svært ved at kritisere pigerne i dag. De kæmpede og sloges virkelig, som vi havde aftalt inden kampen. Men vi havde ikke marginalerne med os, og samtidig manglede vi nogle redninger og brændte for meget, lød det efterfølgende fra Slagelsetræner Kim Rasmussen.

Slagelse FH ligger på sidstepladsen med blot 2 point. 

 

09:24 Luk video
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App