¨

Slagelse FH-spiller ramt af viral meningitis

Foto: TV ØST

Slagelse FHs venstre back, Maria Krøyer, blev mandag eftermiddag indlagt med sygdommen viral meningitis.

For at modvirke mytedannelser eller unødig utryghed vil Slagelse FH gerne understrege, at der er tale om virusinfektionen, der meget sjældent fører til de helt alvorlige ting. Der er ikke tale om den farlige bakterie, som kræver omgående behandling med antibiotika. Viral meningitis går normalt over af sig selv.

Men i og med, at holdet netop har været på træningslejr i tre dage i Sverige, har Slagelse FH for en sikkerheds skyld valgt at følge sygehusets anbefaling og aflyse tirsdagens træning og dermed også træningskampen mod Nykøbing F.

Det giver tid til, at de øvrige spillere på holdet kan konstatere, om de føler sig utilpasse og skal søge behandling, og det giver også mulighed for, at de øvrige spillere kan blive tjekket hos egen læge, hvis de ønsker det.

Indtil nu er der ikke opstået nye tilfælde, og da viral meningitis ikke er ret smitsom, er det heldigvis også mest sandsynligt, at der ikke sker mere.

Slagelse FH træner igen på normal vis på torsdag. Dog må klubben afvente nærmere besked om, hvornår Maria Krøyer er i stand til at træne igen.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App