¨

Slagelse FH går konkurs

Foto: TV ØST

Stiller ikke op til ligakampen mod HC Odense på lørdag. Ingen i klubben har i tre uger hørt fra pengemanden Peter Lexander.

Det er slut med håndbold på højeste niveau i Slagelse. Slagelse FH går konkurs.


Chokmeldingen kom sent torsdag aften.


- Vi stiller ikke op på lørdag, siger en kilde tæt på førsteholdet til TV2 ØST og henviser til ligakampen på udebane med HC Odense.


16. november blev klubben ellers reddet af den pengestærke Peter Lexander, der smed 722.000 kroner i klubben, så klubben kunne køre videre. Men nu har han tilsyneladende fået nok af at spytte mere i kassen. Der mangler i følge TV2 ØSTs oplysninger fortsat mindst 200.000 kroner for at kunne spille sæsonen færdig frem til sidste spilledag i marts.


Det har dog ikke været muligt at få en kommentar fra Peter Lexander.


Det har også været virkeligheden klubben, der har forsøgt at komme i kontakt med Lexander de seneste tre uger.


Tilbage står en række sponsorer og private bidragsydere, der har mistet deres penge. For da Slagelse i efteråret samlede penge ind for at redde klubben, lovede Slagelse FH, at alle ville få pengene tilbage, hvis det ikke lykkedes at skaffe den kapital, der på det tidspunkt var nødvendig for at drive klubben videre.


Med Peter Lexanders bidrag lykkedes det. Men her ved udbetalingen af januar-lønnen er det så alligevel gået galt. Til stor ærgrelse for halspeaker Jan Pedersen, der stod bag indsamlingen.


- Det er ganske forfærdeligt. Jeg ville hellere have lukket klubben dengang og så kunne give bidragsyderne pengene tilbage. Jeg har en rigtig dårlig følelse med det. Jeg har det skidt med at skulle gå rundt i byen nu, siger Jan Pedersen.


 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App