¨

Slagelse får pokal efter folkemøde

Foto: TV ØST

Slagelse Kommune satsede på at være massivt til stede på dette års folkemøde på Bornholm, og indsatsen kaster nu hæder og en pokal fra Dansk Industri af sig.

Dette års folkemøde på Bornholm var i den grad med deltagelse af Slagelse Kommune. Både på øen kunne man fysisk støde ind i delegationen fra Vestsjælland, men også på de sociale medier gav repræsentanterne den gas fra folkemødets dag et, og nu har indsatsen kastet hæder af sig, skriver Sjællandske.

Dansk Industri roser kommunen for deltagelsen og for især at have delt sine erfaringer på det sociale medie Twitter, og det er blevet belønnet med en pokal.

- Vi er pavestolte af pokalen, som for os viser, at vi er lykkedes med dette års mission, siger Svend-Erik Kristensen, der er marketingchef i Slagelse Kommune til avisen.

Lykkedes med markedsføringen

Mens blandt andre Vordingborg Kommunes borgmester Knud Larsen (V) valgte at blive hjemme fra folkemødet på grund af besøget fra den omstridte hollandske og islamkritiske politiker Geert Wilders, opgraderede Slagelse Kommune deres besøg med et rekordstort antal deltagere.

Målet med Camp4200 var at markedsføre kommunen, og de fik de gjort opmærksom på sig selv både på øen og på Twitter, hvor over 40.000 personer hørte om Slagelse.

- Vi er som kommune sat i søen for at markedsføre Slagelse - langt ud over kommunegrænsen - og det er lykkedes. Vi er som kommune langt bedre end det rygte, som blandt andet Berlingskes skriverier efterlod for en måned siden, og det er der rigtig mange, der også er blevet klar over, siger Svend-Erik Kristensen.

Deltagelsen skal nu evalueres, og så skal den fornemme hæder naturligvis nydes.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App