Skuffet FVC-træner gav spillere skideballe

FC Vestsjælland tabte 1-3 til FC Midtjylland og fremstod alt andet end organiseret, siger træner Ove Pedersen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Bundsolide i defensiven og gode på fremmed græs. Det er nogle af de betegnelser, der har været brugt om FC Vestsjælland i en forårssæson, hvor holdet indtil søndag mod FC Midtjylland endnu ikke havde tabt på udebane.

Men det var på ingen måde træner Ove Pedersens beskrivelse af sit hold efter 1-3-nederlaget i Herning, hvor en del af forklaringen skal findes i fraværet af spillere som Peter Nymann og Michael Lumb.

- Vi havde fire fravær i dag, og den femte trak sig ret hurtigt i kampen, og det blev afgørende. Vi må sige, at vi kom ikke til at fremstå, som det vi er vant til fra de andre kampe; som et stærkt organiseret hold. Det gjorde vi ingenlunde i dag, siger Ove Pedersen.

- Og jeg vil ikke engang bebrejde de nye. Jeg synes egentlig, at det var dem, der spiller fast, der skulle have prøvet på at samle trådene, og det gjorde de ikke. Derfor var jeg nødt til at give dem en ordentlig skideballe i pausen, for det var ikke godt nok.

- Så det er fuldt fortjent, at vi tabte 1-3, og det kunne endda være gået værre, siger Ove Pedersen.

Frygter ikke kampprogram
FC
Vestsjælland ligger godt til i overlevelseskampen, men man er dog stadig påpasselige, selvom man ikke frygter det resterende program.

 - Jeg synes generelt, at vi har et godt restprogram tilbage. Vi har ikke tabt til hverken AaB eller Randers, og vi har AGF hjemme. Det eneste, jeg krydser fingre for, er, at vi får vores spillere klar.

- Det er en afgørende faktor med hensyn til min optimisme. Vi skal helst ikke undvære fire-fem stykker som i dag (mod FC Midtjylland, red.). Vi skulle gerne have nogle flere på banen næste gang, siger Ove Pedersen.

/ritzau/