Skudt mand var heldig

Det var held i uheld for en ung mand i Korsør, at han lørdag aften blev skudt ned på meget kort afstand.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det var tilsyneladende held i uheld for en ung mand i Korsør lørdag aften, at han blev skudt ned på meget, meget kort afstand.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Manden blev skudt ned på åben gade omkring klokken 21.00 lørdag, og en anden ung mand blev kort efter anholdt, og sigtet for at have skudt.

Skudt mand var heldig

Politiet ønsker på nuværende tidspunkt ikke at sætte alder eller bopæl på de to implicerede, men bekræfter, at det drejer sig om to yngre mænd.

- Vi kan sige, at den sårede mand er udenfor livsfare, og var på operationsbordet i nat. Her kunne lægerne fjerne indholdet af en haglpatron samlet fra mandens mave-region, siger vagtchef Jens Frederiksen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Det, at haglene lå samlet, er et stort held for manden, oplyser vagtchefen.

- Manden blev skudt med våbenet på klods hold. Det betyder, at haglene ikke kunne nå at sprede sig – og det betyder også, at der ikke er problemer med ødelagte organer eller andet. Han har i princippet ’kun’ fået et stort kødsår. Det gør ondt, men han ser ud til at være sluppet meget heldigt fra skuddet, siger vagtchefen.

Teknikere samler stadig informationer

Politiets teknikere har stadig meget arbejde at lave på stedet. Politiet mangler nemlig fortsat at få klarhed over en hel række af sagens aspekter.

- Vi ved ikke præcist, hvor skudepisoden fandt sted – og vi har heller ikke noget motiv til skuddet. Det er alt sammen noget, som vi nu prøver at klarlægge, siger Jens Frederiksen.