¨

Skæbnedag for FC Vestsjælland

Foto: TV ØST

Tirsdagens kamp mellem Esbjerg og AaB bliver skæbnesvanger for FC Vestsjælland, der med en sejr til esbjergenserne rykker ned i 1. division.

Nedrykningstruede FC Vestsjælland skal krydse fingre for, at Esbjerg ikke vinder ude over AaB tirsdag aften. Efter søndagens uafgjorte 1-1-resultat mod FC Vestsjælland i Haderslev er Sønderjyske sikret en ny sæson i Alka Superligaen, og nedrykningen er nu reduceret til et anliggende mellem Esbjerg og FC Vestsjælland.

De to bundklubber mødes på søndag på Blue Water Arena, men allerede tirsdag kan nedrykningsstriden være afgjort. Med en sejr på udebane over AaB tirsdag er Esbjerg sikre på overlevelse i Superligaen, mens FCV rykker ned sammen med SIlkeborg.

- Vi kan klare det hele med tre point i Aalborg tirsdag aften, og det går vi efter. Vi ved, at det bliver svært mod AaB, der ikke mindst på hjemmebane er et stærkt hold med mange dygtige fodboldspillere, siger Niels Frederiksen til klubbens hjemmeside.

Esbjerg kan nøjes med uafgjort søndag

Esbjerg er fire point foran FC Vestsjælland og kan uanset resultatet tirsdag aften i Aalborg sikre sig endnu en sæson i Superligaen med uafgjort i det indbyrdes opgør søndag.

Esbjerg har ikke tabt ude mod AaB siden november 2008, men har et nederlag på 1-3 på hjemmebane i begyndelsen af marts at revanchere.

Kampen mellem AaB og Esbjerg spilles tirsdag klokken 19 på Nordjyske Arena.

/ritzau/

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App