Skade stopper Skælskørs gulddrømme

De regerende danske mestre i badminton for hold får sværere betingelser efter, at Skælskør-stjernespilleren Joachim Fischer er blevet opereret.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En alvorlig bruskskade til Joachim Fischer har sat en stopper for Team Skælskørsgulddrømme. Klubbens direktør Michael Kjeldsen er resolut omkring, hvad Fischers exit betyder for mesterskabschancerne i badmintonklubben.

- Det var guldet, der røg. Nu kan vi ikke slå Greve og bare for at komme i finalen skal alle de andre spille op til deres bedste, siger han til Sjællandske Sport.

Joachim Fischer har døjet med knæet i to måneder og har flere gange været lige ved at være klar, men der skulle altså en operation til for at få bugt med skaden, som viste sig at være langt værre end først antaget og holde Fischer væk meget længere end de først beregnede 3-4 uger.

Nu ser badmintonspilleren ud til at må lade ketsjeren ligge endnu længere tid. Og udover ikke at kunne tørne ud for Team Skælskør, så misser Joachim Fischer også det prestigefyldte All England.

- Lige nu ved jeg faktisk ikke, hvor lang tid der går, inden jeg kan spille igen. Lige nu ved jeg faktisk slet ikke, hvad der venter, sagde Joachim Fischer til badminton.dk efter operationen på privatklinikken Amartro.