¨

Simone glæder sig

Foto: TV ØST

Simone Egeriis sidder på favoritrollen til at vinde det danske melodi grand prix i Herning. Hun glæder sig til at vise sit show

Skal man tro de danske bookmakere, så er den, de andre MGP-deltagere skal slå i aften, den blonde sangerinde Simone Egeriis fra Slagelse.

Sidste gang hun stillede op i melodi grand prix i 2010, blev det til en tredjeplads, men i år er bookmakerne ikke i tvivl om, at hun kan gå hele vejen. Derfor giver sangerinden kun pengene to gange igen hos Danske Spil, hvis hun vinder, mens man hos Betsafe kan få 3,40.

 - Jeg synes, det er så dejligt, at danskerne tror på mig, og jeg glæder mig bare rigtig meget til at vise dem mit show, siger Simone Egeriis.

 Også sangerinden Emmelie de Forest er en af de deltagere, bookmakerne tror på. Hun giver pengene 3,5 gange igen hos Danske Spil.

 Og så er hun en af dem, DR's melodi grand prix-ekspert fremhæver som et godt bud på en vinder.
 - Hun optræder med en sang, som jeg synes, er utroligt smukt fremført, siger Ole Tøpholm.

Andre favoritter
Han har også andre favoritter:
- Mohamed er en charmetrold. Han danser rundt og leverer varen, siger Ole Tøpholm om den tidligere X Factor-deltager, der hos flere bookmakere også er helt oppe i spidsen af feltet.

Men også en anden tidligere MGP-deltager har Ole Tøpholm et godt øje til.
- Brinck prøver noget nyt i forhold til sidst og har perfekt øjenkontakt med publikum - og så er det en sang, der skiller sig ud, siger han.

 Men uanset hvem, der går hen og vinder, skal danskerne indstille sig på noget helt nyt i år. fortæller eksperten.
 - Det, der er interessant, er, at der ikke er nogle bandopstillinger i år. Og det er danskerne ellers vilde med.
- Soluna vandt med et band. A Friend In London er et band. Og da Niels Brinck vandt var det med et band omkring sig. Hver gang, der er en bandsang, som vi kan klappe lidt med på, så er det den, der vinder.
 - Derfor er danskerne tvunget til at tænke nyt i år. Og det er utroligt spændende. Så uanset hvem der vinder, så kommer Danmark med noget nyt til Eurovision, siger han.

Showet bliver vist direkte fra Herning på DR1 klokken 20.30 lørdag.

      /ritzau/

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App