Fire personer varetægtsfængslet for to røveriforsøg i Slagelse

Politiet kan ikke afvise, at der kommer flere anholdelser i sagerne. Foreløbigt er fire personer varetægtsfængslet. Yderligere to er blevet løsladt.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Seks personer er blevet anholdt og sigtet for to røverier mod kiosker i det centrale Slagelse.

Det oplyste Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi tirsdag.

I dag, onsdag, er fire af de unge mennesker blevet varetægtsfængslet i fire uger for to røveriforsøg, oplyser anklagerne ved Sydsjælland og Lolland-Falster Politi på Twitter.

quote Vi vil altid gerne høre fra vidner, hvis de har oplysninger i sagen

Henrik Karlsen, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

- Vi har lige anholdt seks personer i forbindelse med sagen, så der er fremdrift, sagde Henrik Karlsen, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi om anholdelserne tirsdag til TV2 ØST.

Tidligt tirsdag eftermiddag efterlyste politiet en yngre mand, der indenfor kort tid menes at have begået to røverier mod kiosker i Slagelse.

Klokken 12.56 dukkede en mand på mellem 20 og 25 år op i Travkiosken i Smedegade og truede personalet med en kniv. Manden bar en hvid hættetrøje. Han løb derfra muligvis uden udbytte.

En halv time senere - klokken 13.30 - blev der begået et røveri i en kiosk i Priorgade 17. Her truede en ung mand med kniv og løb derfra - muligvis uden udbytte.

Politiet efterlyser vidner

Men tirsdagens anholdelser, som fandt sted på to adresser i Slagelse og omegn, tyder på, at den yngre knivrøver ikke er alene om sagen.

- Der var ingen dramatik i forbindelse med anholdelserne, sagde Henrik Karlsen, til TV2 ØST tirsdag.

Politiet kunne på daværende tidspunkt ikke oplyse nærmere om de sigtede i sagen. Man kan hos politiet heller ikke oplyse, hvorvidt gerningsmændene slap afsted med et udbytte under røverierne i Slagelse.

Artiklen fortsætter under billedet.

Hvis man har oplysninger om sagen, kan man kontakte politiet på telefon 1-1-4.
Hvis man har oplysninger om sagen, kan man kontakte politiet på telefon 1-1-4. Foto: René Lind

- Vi er helt i den indledende efterforskningsfase, hvor vi ikke plejer at sige særlig meget. Vi kan heller ikke vide, om vi skal have fat i flere personer, sagde Henrik Karlsen.

Derfor vil politiet gerne i kontakt med eventuelle vidner, som kan hjælpe med at opklare sagen.

- Vi vil altid gerne høre fra vidner, hvis de har oplysninger i sagen, sagde han.

Hvis man har oplysninger om sagen, kan man kontakte politiet på telefon 1-1-4.

Opdatering
Clock29. jan 2020, kl. 08:12
Lokalpolitiet i Slagelse har onsdag morgen løsladt to personer og dermed anholdt fire personer i alt. Politiet forventer, at de vil blive fremstillet i grundlovsforhør i løbet af dagen.
Clock29. jan 2020, kl. 16:00
Anklagerne ved Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi oplyser onsdag eftermiddag på Twitter, at fire unge mennesker varetægtsfængslet i fire uger for to røveriforsøg begået i går i Slagelse.