¨

Sænk farten: Stor skilte udskiftning på Storebælt

Fredag bliver de små skiltet udskifte, hvor Storebælt forventer en afspærring op mod halvanden time. Man forventer dog ikke, at det kommer til at genere kunderne, da arbejdet ifølge Storebælt udføreres på et tidspunkt med forventelige lave trafiktal. Foto: Storebælt

De store færdselstavler på Storebæltsbroen bliver udskiftet over de kommende dage. Det betyder, at farten over broen skal sænkes.

Da mange og lange solskinstimer på Storebæltsbroen har gjort de store færdselstavler ved betalingsanlæggene og ude på Sprogø matte.

Derfor skal de store skilte nu udskiftes, og det betyder, at der inden broen mellem Sjælland og Fyn vil være hastighedsbegrænsninger på 50 km/t.. Det skyldes, at der skal en kran ud på broen.

Torsdag drejer det som om områder på broen i retning mod Sjælland, hvor venstre spor er spærret på grund af vejarbejde. Det forventes ophævet omkring klokken 10.00 torsdag.

Men fordi arbejdet trækker ud, vil der ifølge Jens Kjær Nielsen, chef for betalingsanlægget, være hastighedsbegrænser de næste par dage, fordi der stadig mangler at blive udskiftet færdselstavler.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App