Så kan der trænes i fitnesscentrene igen: - Vi er 100 procent klar

Hos Aktivt Velvære i Slagelse er der blevet knoklet hele natten for at blive klar til genåbningen af fitnesscentret.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Torsdag tager Danmark endnu et skridt mod normalen, når landet runder næste fase i genåbningen af samfundet. I denne omgang er turen blandt andet kommet til biografer, spillesteder og fitnesscentre, der efter flere måneders nedlukning nu atter får lov at slå dørene op.

quote Vi blev færdige her klokken kvart over fem i morges, så vi har haft travlt

Claus Bøgild Jensen, indehaver af Aktivt Velvære i Slagelse

Hos Aktivt Velvære i Slagelse har man blandt andet udnyttet nedlukningen til at få lagt nyt gulv i centret, så der er blevet knoklet helt frem til åbningstid for at blive klar til den store genåbning.

- Vi blev færdige her klokken kvart over fem i morges, så vi har haft travlt. Men vi er 100 procent klar, siger Claus Bøgild Jensen, indehaver af Aktivt Velvære i Slagelse.

Claus Bøgild Jensen har i den grad set frem til genåbningen af centret, som han mener er tiltrængt for både medlemmer og personale.

- Det er fantastisk. Det er dejligt og godt for os alle sammen. Det har virkelig været et stort savn at mødes og træne og have kommunikation med vores medlemmer og vores personale, så for mig har det været en svær tid, siger han.

Det åbner i dag:

Går hård tid i møde

Selvom dagen er en festdag for fitnessentusiaster, så har den lange nedlukning haft store konsekvenser for landets fitnesscentre, der har haft svært ved at fastholde medlemmer. Derfor ser Claus Bøgild Jensen også ind i en periode, der økonomisk set bliver hård.

- Men heldigvis er vi i et system herhjemme, som gør, at jeg tror, vi nok skal klare det. Hvis folk vender tilbage til normalen, og folk begynder at gå op i sundhed igen og kommer herind, så skal vi alle sammen nok klare det. Jeg ser positivt fremad nu her, siger han.

I dag vil Claus Bøgild Jensen selv være at finde i fitnesscentret, og han vil benytte lejligheden til at få budt folk ordentligt tilbage igen.

- Det bliver en dag, hvor man skal rundt og snakke og hilse på folk igen og vende tilbage til normalen. Og så skal vi jo sørge for, at det hele det kører.