¨

Så skal der stemmes: Valgstederne er åbne

Foto: TV ØST

Præcis klokken ni ringede valgstederne i regionen valget officielt i gang. I Slagelse Hallen stod vælgerne klar fra morgenstunden.

Valgdagen er nu helt officielt i gang over hele regionen. Præcis klokken ni åbnede valgstederne og vælgerne kan nu frem til klokken 20 i aften få sat sit kryds i stemmeboksen.

Allerede før klokken ni stod en mindre forsamling klar i Slagelse Hallen og ventede på, at få lov at stemme på deres politiske parti Lone Hansen var en af de allerførste vælgere på pletten.

-  Jeg vidste godt, hvad jeg skulle stemme. Det er det samme, jeg har stemt på flere gange. Og så kunne jeg lige nå det, inden jeg skal på arbejde, fortæller hun.

Præcis klokken ni torsdag morgen kulminerede tre ugers valgkamp og intense forberedelser – og hvert et kryds kan tælle for politikerne. De seneste målinger spår stadig om næsten dødt løb mellem rød og blå blok.

I klippet herunder kan du se valgstyreformand Jørn Bach erklære stemmeboksene i Slagelse Hallen for åbne. Valgstyreformanden forklarer også en smule om de mange ting, der skal være tjek på i dagens anledning: 

01:48 Luk video

00:48 Luk video

 

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App