¨

Så er den gal igen: Langsomme transporter blokerer motorvej

Foto: TV ØST

Vejdirektoratet advarer mod langsomt kørende transporter fredag og lørdag aften. Transporterne kører 30 kilometer i timen.

Trafikanter på Vestmotorvejen og på vej af Køge Bugt-motorvejen mod København må fredag og lørdag aften berede sig på endog meget langsom kørsel på motorvejen.

Transporter med store og tunge bro-elementer vil nemlig køre 30 kilometer i timen på motorvejen i aftentimerne – og det vil kun på bestemte steder være muligt at overhale undervejs, oplyser Vejdirektoratet. Det sker i praksis ved motorvejstilkørsler, hvor de eskorterende politifolk vil lede trafikken forbi transporterne via fra- og tilkørselsramperne.

Opfordringen til bilisterne er dog, at de om muligt finder andre veje denne aften, da der med sikkerhed vil opstå kø bagved transporterne.

Transporterne er de seneste i en række der leverer bro-elementer til en bro over Motorring 4, hvor den nye jernbane til Ringsted skal føres over motorvejen.

Transporterne starter i Korsør klokken 19.30, og fortsætter indtil de når endestationen ved Vallensbæk på Københavns Vestegn.

Som en direkte følge af broarbejdet vil Vallensbækgrenen på Motorting 4 være spærret i weekenden, oplyser vejdirektoratet. 

00:41 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App