¨

Røvere efterlyses: Truede ansatte med steakkniv

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

1 af 4

To mænd forsøgte onsdag morgen af begå røveri mod en Lidl på Motalavej i Korsør. Politiet efterlyser nu gerningsmændene og offentliggør overvågningsbilleder.

To mænd stod klar, da to kvindelige ansatte onsdag morgen klokken cirka 05.45 mødte på arbejde i Lidl på Motalavej.

Da kvinderne låste sig ind, løb de to mænd hen mod indgangen og tvang sig ind gennem døren. Herefter tog de fat i en af kvinderne og gik med dem begge ind mod stedets pengeskab. Samtidig truede de kvinderne med en steakkniv til at åbne pengeskabet, så de kunne få pengene med sig derfra.

Medarbejderne havde dog ikke mulighed for selv at åbne pengeskabet, og de to gerningsmænd flygtede igen fra stedet uden udbytte.

- Vores fornemmelse er helt klart, at de to mænd har ventet på, at de ansatte skulle møde ind. For os ligner det bestemt ikke en tilfældighed. Og det er en meget alvorlig sag, når man på den måde truer med en kniv, siger Kurt G. Nielsen fra lokalpolitiet i Slagelse.

Lokalpolitiet i Slagelse vil meget gerne høre fra personer, der har set noget i forbindelse med sagen - ellers som genkender de to fra overvågningsbillederne. De kan kontaktes på telefon 1-1-4.

Signalement af gerningsmændene:

Begge mænd beskrives som værende mellem 20 og 25 år gamle, mellem 170-180 centimeter høje, spinkle af bygning og af anden etnisk oprindelse end dansk.

Den ene var iført en sort jakke med hætte og et hvidt klæde for ansigtet og sorte sko. Det var ham, der medbragte en cirka 15 centimeter lang steakkniv.

Den anden gerningsmand var iført en sort kasket med et hvidt mærke på skyggen og foran, og han havde et sort klæde for ansigtet. Han var derudover iført en sort jakke med hvidt mærke på venstre skulder og lyse striber på begge håndled og for neden. Jakken var muligvis af mærket Adidas. Han var derudover iført sorte bukser med hvidt Adidas-logo nederst på venstre bukseben. Han havde desuden sorte sko med hvid sål på. På hænderne havde han et sæt lyseblå handsker, der muligvis var af latex.

Se overvågningsvideoen her

00:51 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App