¨

Rådet for Sikker Trafik: Shellmedarbejder gjorde det rigtige

Foto: TV ØST

Det er dybt beklageligt, at Shell har fyret en medarbejder for at stoppe to spritbilister. Sådan lyder det i dag fra Rådet fra Sikker Trafik.

Sagen om 33-årige Gitte Niegsch vækker forargelse hos Rådet for Sikker Trafik.

Politiet har hyldet Gitte Niegsch og givet hende en dusør for at stoppe to spritbilister. Shell fyrede hende, fordi hun ikke havde iført sig den obligatoriske sikkerhedsvest, inden hun løb efter spritbilisterne for at forhindre dem i at køre.

Rådet for Sikker Trafik undrer sig over, hvorfor Shell har valgt at fyre medarbejderen.

- Hvis sagen forholder sig således, så er det en dybt beklagelig opførsel fra Shells side. Medarbejderen har opført sig helt eksemplarisk ved at tage affære, da hun opdagede spritbilisterne. Det er netop den form for handling, som både vi og politiet opfordrer til, og derfor er det helt forkert af Shell, lyder det fra Direktør i Rådet for Sikker Trafik, Mogens Kjærgaard Møller.

Vækker forargelse på facebook

Sagen om 33-årige Gitte Niegsch har også vakt forargelse på facebook.  

Anita Olmütz Hansen skriver: ’som chef burde man være stolt af at have sådan en samvittighedsfuld medarbejder’, mens Heino Andersen skriver ’Boykot den tank, det er en hver borgers pligt at stoppe spritbilister.’

- Spiritus er skyld i masser af ulykker hvert eneste år. Vi så gerne, at flere gør som Gitte Niegsch, siger Mogens Kjærgaard Møller til TV ØST.

Læs mere om sagen HER

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App