¨

Pulsåre slået over - travl nat for politiet

Foto: TV ØST

En mand i Korsør gik i nat amok med en kødøkse, så offeret fik slået en pulsåre over. Og sammen med to andre sager om grov vold gav det en travl nat for Sydsjællands og Lolland-Falster Politi.

Overfaldet med kødøkse
Overfaldet med kødøksen på Halskovvej i Korsør fandt sted lidt efter klokken 02.00. Manden med kødøksen overfaldt en anden mand, hvilket resulterede i syv sting i baghovedet og en åben pulsåre på overarmen på offeret. Ifølge politiet er gerningsmanden en 52-årig mand, som de ved hvem er, men som de fortsat leder efter.

Trampet i ansigtet
Tidligere på natten var en anden mand blevet overfaldet på Havnegade i Gedser. Her slog en 25-årig mand en anden mand i ansigtet, og da ofret faldt om på jorden, trampede gerningsmanden ham i ansigtet, så han blandt andet fik blødninger i øjet.

Til fest med baseballbat
I Faxe Ladeplads mødte ti ukendte mænd op til en privat firmafest på Sommervej. her smadrede de først et vindue med battet og derefter to af gæsterne. Den ene gæst fik en bule i hovedet, mens den anden brækkede overarmen, da han forsøgte at afværge slaget.

Fanget på video
Ifølge politiet har de videoovervågning fra festen, og mandag går lokalpolitiet igang med at se materialet igennem i håbet om at kunne identificere gerningsmændene.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App