¨

Post Danmark løb kommer til Slagelse

Foto: TV ØST

Årets udgave af cykelløbet Post Danmark rundt lægger ruten forbi Slagelse, hvor fjerde etape skal køres fra Vestsjælland til Frederiksværk.

Cykelglade vestsjællændere kan se frem til en oplevelse på hjemmebane til sommer. Post Danmark rundts fjerde etape begynder i Slagelse og bliver kørt 7. august. Det oplyser løbet på sin egen hjememside.

Løbet bliver kørt fra 4.-8. august og begynder i Struer med 60 kilometer åben kørsel langs Vesterhavet, inden etapen rundes af med et teknisk svært opløb i Holstebro.

Løbets hårdeste etape i Vejle

I dagene inden rytterne rammer Slagelse, der har lagt asfalt til cykelløbet tidligere, skal de blandt andet forbi Ringkøbing, Aarhus, Yding Skovhøj og Vejle, hvis etape regnes som løbets hårdeste nogensinde.

Dagen efter kongeetapen rammer de så Slagelse, hvorfra de skal cykle de 115 kilometer til Frederiksværk. Her slutter dagen dog ikke, for efter en pause skal de samme dag køre enkeltstart i Helsingør, hvor de dog slipper med 15 kilometer.

I alt er årets rute 880 kilometer, og den slutter på Frederiksberg i København. Du kan læse mere om Post Danmark rundt her.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App