Politikere vil have dømte smidt ud af boliger

Det skal koste 4 dømte røvere og deres familier boligen på Motalavej, at de unge har begået kriminalitet. Det mener politikere i Korsør.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En røveridom kan komme til at koste 4 unge og deres familier boligen på Motalavej i Korsør. Det skriver Sjællandske.

Onsdag blev de 4 dømt for 2 brutale gaderøverier begået i maj måned, og den slags skal følges op med en udsmidning af boligen mener politikere i Korsør.

- Nu er det nok. Det er på tide at smide fløjlshandskerne over for de kriminelle og deres familier, og jeg mener, vi fra kommunens side bør sende et signal til boligselskabet derude om, at familierne til de kriminelle unge sættes ud af deres lejligheder. Det kan ikke være meningen, at de bare kan ødelægge et helt kvarter uden konsekvenser, siger Bjørn Olsen (DF), der er byrådsmedlem i Slagelse Kommune, som Korsør hører under.

Vil se på sagen

Selv hans politiske kollega i byrådet den socialdemokratiske Emine Koca kalder Bjørn Olsens udmelding for valgflæsk og gammelt nyt, så bakker hun op om, at kriminelle bør smides ud af deres boliger, hvis det kan være med til at mindske kriminaliteten i et område.

Det er boligselskabet BoligKorsør, der administrerer de omtalte boliger på Motalavej, og det er op til selskabet selv at bestemme, hvorvidt familierne skal smides ud. Boligselskabets direktør siger til Sjællandske, at deres jurister nu skal se på sagen.